fbpx Press "Enter" to skip to content

Graco szivattyúk

QUANTM ELEKTROMOS DUPLA MEMBRÁN SZIVATTYÚK

A QUANTM a tiszta energia és fenntartható technológiák növekvő igényének kielégítésére tervezték. Ez a világ első (és egyetlen) megfizethető elektromosan működő dupla membrán (EODD) szivattyúja, mely az energiáfogyasztást akár 80%-kal csökkentheti, ezzel csökkentve az energiaköltségeket.

Az innovatív FluxCore motorok és hajtások akár nyolcszor több folyamatos nyomatékot biztosítanak alacsony sebességeken, miközben minimalizálják a méretet és az ellenállásveszteségeket. Ezek a forradalmi szivattyúk könnyen tisztíthatók, egyszerűen karbantarthatók és kevesebb energiát igényelnek a működtetéshez, így csökkentve a tulajdonosi költségeket. A Graco öntömítő membrán szivattyú tervezése előnyöket kínál minden más szivattyúval szemben, ideértve a centrifugális, fogaskerék, progresszív üreges, perisztaltikus és dugattyús technológiákat is.

Graco Quantm szivattyú család

  • QUANTM i120 dupla membránszivattyú
    A QUANTM i120, 51 mm (2 hüvelykes) porttal, a Graco forradalmian új elektromosan működő dupla membrán (EODD) szivattyúja. Könnyebb súllyal és kisebb helyigénnyel rendelkezik, mint a többi elektromos alternatíva, és…
  • QUANTM i80 dupla membránszivattyú
    A QUANTM i80, 38 mm (1 1/2 hüvelykes) porttal, a Graco forradalmian új elektromosan működő dupla membrán (EODD) szivattyúja. Könnyebb súllyal és kisebb helyigénnyel rendelkezik, mint a többi elektromos alternatíva,…
  • QUANTM i30 dupla membránszivattyú
    A QUANTM i30 szivattyú egy 25,4 mm (1 hüvelyk) átmérőjű porttal rendelkező, forradalmian új elektromosan működő dupla membrános (EODD) szivattyú, amit a Graco gyárt. Ideális megoldást nyújt olyan gyáraknak vagy…

EODD szivattyútechnológia – hatalmas ugrás előre

Csendesebb működés és kisebb helyigény lehetővé teszik egyszerűbb telepítést és karbantartást – a tervezés rövid idő alatt megtérül az energia megtakarításban, akár már egy év alatt is.
Az egyetlen elektromos membránszivattyú, amely nyomás alatt leáll, megszüntetve a nyomásérzékelők és további vezérlők szükségességét a szivattyúhibák elkerüléséhez és az üzemzavar csökkentéséhez.

Az integrált I/O lehetőséget biztosít a távoli működtetéshez és sebességvezérléshez, minimalizálva az operátori felügyeletet.
Az okos vezérlési technológia szabályozza a szivattyú sebességét a szívás elősegítése vagy a száraz járás (szivattyúk sérülését okozó jelenség) megelőzése érdekében.
Egyszerű telepítés a gyors, egyszerű és megfizethető üzemeltetéshez.

Kérdése van? Keressen minket!