fbpx Press "Enter" to skip to content

QUANTM i80 dupla membránszivattyú

A QUANTM i80, 38 mm (1 1/2 hüvelykes) porttal, a Graco forradalmian új elektromosan működő dupla membrán (EODD) szivattyúja. Könnyebb súllyal és kisebb helyigénnyel rendelkezik, mint a többi elektromos alternatíva, és ideális megoldást nyújt olyan gyáraknak vagy gyártó üzemeknek, amelyek fenntarthatósági célok elérésére összpontosítanak a legnagyobb változó költségük, az energia, csökkentésével. Az i80 szivattyú akár 12 hónapon belül megtérülhet, miközben akár 50% -os gyártási költségcsökkentést is elérhet, és közben segít a szigorú szabályozások betartásában és jelentős megtérüléshez juthat.

38 mm (1 1/2 hüvelykes) porttal és maximum 303 lpm (80 gpm) áteresztő képességgel, valamint egy erőteljes új FluxCore háromfázisú motorral és hajtással, amely akár 8-szor több folyamatos nyomatékot biztosít alacsony sebességeken, mint a hagyományos motorok; az i80 képes hatékonyan kezelni a legtöbb folyadékszállítási feladatot a gyártósoraidon.

A QUANTM i80 szivattyú főbb jellemzői

  1. Széles működési tartomány és anyagkompatibilitás – kezeli az abrazív anyagokat, szilárd anyagokat, agresszív vegyszereket és érzékeny folyadékokat.
  2. Akár 80%-kal hatékonyabb, mint az AODD, és 50%-kal hatékonyabb a versenytárs elektromos technológiákhoz képest, csökkentve ezzel a fosszilis tüzelőanyagok, hidraulika és légi energia felhasználását.
  3. Egyedülálló nagy nyomatéksűrűségű kialakítás – kiszorítja a fogaskerekeket, szíjakat és láncokat a súly/méret minimalizálásához, és egyszerű, alacsony ellenállású kör alakú tekercseléssel és acél állatóval helyettesíti a karbantartási bonyolultság és a „patkányfészek” kialakulásának csökkentése érdekében.
  4. A FluxCore Drive Module Control tartalmaz egy egyszerű gombot a szivattyúsebesség szabályozásához, egy LED-et az állapot és hibakódok jelzéséhez, valamint a szivattyú működtetéséhez szükséges szoftvert.
  5. Az öntömítő és tömítőgyűrű-mentes kialakítás minimalizálja a karbantartási költségeket és a pótalkatrészek költségeit.
  6. Szivárgásérzékelő (opcionális) a növelt biztonság érdekében.

Kérdése van? Keressen minket!