fbpx Press "Enter" to skip to content

Rólunk

Recycolor Kft-t 1993.-ban alapították festőberendezés gyártásában jártas magyar magánszemélyek.

Az alapítás célja a környezetbarát festési technológiák elterjesztése volt. Azóta is ez a cég vezérlő elve.

Környezetbarát festés alatt azokat a festési eljárásokat értjük, amelyen nem, vagy csak kis mértékben szennyezik a levegőt, a vizeket, nem járnak nagymértékű veszélyes hulladék képződéssel.
Ezért foglalkozunk mi elsősorban a porszórással, a vizes hígítású festékek felhordásával, természetesen ezen kívűl rendelkezésükre állunk oldószeres festés, illetve akár speciális igények teljesítésére is.

Berendezéseink egyedi tervezésűek, messzemenően alkalmazkodnak a vevők igényeihez, lehetőségeihez.

Szolgáltatásunk teljes körű, mely tartalmazza a technológia tervezését, a gyártmánytervezést, a gyártást, a fővállalkozást, kulcsrakész üzemek, vagy egyes részelemek kivitelezését, szervizét vevőszolgálatát.

Forgalmazzuk a berendezésekhez szükségek különböző tartozékokat, szűrőket.

2000 óta cégünk a piacvezető amerikai Graco festékszóró gyártó cég hivatalos magyarországi forgalmazója.

Értékesítjük, szervizeljük a legkülönbözőbb felhasználási területen (ipar, építőipar, vegyipar, faipar, autógyártás, stb.) használatos Graco berendezéseket.

Cégünk magyarországi forgalmazója a Ciemme oldószerlepárlóknak, mely nagymértékben hozzájárul a környezet védelméhez, ezen kívül rendkívül gazdaságos is, mivel csökken az oldószer hulladék mennyisége, a többször felhasználható hígító lehetővé teszi az ártalmatlanítás és beszerzés költségének drasztikus csökkentését.

A Nordson porszóró berendezések és rendszerek teljeskörű megoldást nyújtanak a vevői igények által támasztott követelményeknek, legyen szó akár kézi berendezésről, vagy akár gyors színváltású kabinról, automata rendszerről. Vállaljuk a berendezések telepítését, karbantartását, javítását és alkatrészellátását.

Cégünk a németországi STS Brandschutzsysteme GmbH magyarországi képviselője. Komplett tűzvédelmi megoldásokat kínálunk elsősorban porfestő és nedves festő rendszerekhez.

A rendszerek az alábbi szabvány szerinti direktívákat teljesítik:
EN 16985:2018; EN 50177/A1:2013-01; EN ISO 13849-2:2012; EN ISO 13849-1:2015; EN 50176:2010