fbpx Press "Enter" to skip to content

Ciemme oldószerlepárlók

A Ciemme több mint 30 éve gyárt oldószer regeneráló és szerszám mosó berendezéseket. Berendezéseinek használatával költségcsökkenést érhetünk el, valamint csökkenthető a felhasznált alapanyag okozta környezeti terhelés.

A felhasználók leggyakrabban használt aceton vissza regenerálását végzik, viszont e-mellett alkalmas más oldószerek visszanyerésére is. Az így kapott alapanyag újra felhasználható, amivel költség csökkenést érhetünk el. Duplafalú rozsdamentes tartállyal szerelt, valamint elektromos fűtőszállal és speciális olajos hő közvetítő közeggel van ellátva. A vissza hűtés levegős hőcserélővel történik. A berendezés tisztítása egyszerű, amit a billenthető tartály és a behelyezhető vegyszerálló zsák is megkönnyít. A szükséges hőmérsékletek beállítását és nyomon követését mérőórák segítik. A működtetés a kezelőfelületen elhelyezett nyomógombokkal végezhető. A berendezések biztonsági túlnyomás lefúvató szelepekkel vannak ellátva.

A berendezések 98/37 CE – 73/23 CEE minősítéseknek is megfelelnek. ATEX megfelelés. A Ciemme a folyamatos fejlődés és minőség növelésre törekszik. UNI EN IS 9001 minőségirányítási tanúsítvány.

Berendezések

  • Ciemme oldószerlepárlók
    A Ciemme több mint 30 éve gyárt oldószer regeneráló és szerszám mosó berendezéseket. Berendezéseinek használatával költségcsökkenést érhetünk el, valamint csökkenthető a felhasznált alapanyag okozta környezeti terhelés. A felhasználók leggyakrabban használt…

Kérdése van? Keressen minket!