fbpx Press "Enter" to skip to content

QUANTM i30 dupla membránszivattyú

A QUANTM i30 szivattyú egy 25,4 mm (1 hüvelyk) átmérőjű porttal rendelkező, forradalmian új elektromosan működő dupla membrános (EODD) szivattyú, amit a Graco gyárt. Ideális megoldást nyújt olyan gyáraknak vagy gyártó üzemeknek, amelyek elkötelezettek a fenntarthatósági célok elérésében, és szeretnék csökkenteni legnagyobb változó költségüket: az energiát.

Egy i30 szivattyú akár 12 hónapon belül megtérülhet, miközben segít a szigorú szabályozások betartásában és potenciális megtérüléssel lehet számolni már az első üzemórától kezdve.

25,4 mm (1 hüvelyk) átmérőjű porttal és maximum 113 lpm (30 gpm) áteresztő képességgel, valamint egy erőteljes új FluxCore motorral és hajtással, amely akár 8-szor több folyamatos nyomatékot biztosít alacsony sebességeken, mint a hagyományos motorok, az i30 képes hatékonyan kezelni különböző folyadékszállítási feladatokat a gyártósorokon. Ráadásul a gyors és egyszerű dugó- és játszik telepítés, amely csak egy 120V-os aljzatot igényel, lehetővé teszi a meglévő szivattyúk cseréjét további beruházás vagy infrastruktúraváltoztatás nélkül.

A QUANTM i30 szivattyú jellemzői

  1. Széles működési tartomány és anyagkompatibilitás, ami lehetővé teszi az abrazív anyagok, szilárd anyagok, agresszív vegyszerek és érzékeny folyadékok kezelését.
  2. Lenyűgöző energiahatékonyság, amely akár 80% -kal hatékonyabb a levegővel működő dupla membrános (AODD) szivattyúkhoz képest, és 50% -kal hatékonyabb a versenytárs elektromos technológiákhoz képest. Mindez hozzájárul a fosszilis tüzelőanyagok, hidraulika és légi energia iránti függőség csökkentéséhez.
  3. A FluxCore Drive Module Control, amely egyszerű gombbal szabályozza a szivattyú sebességét, LED jelzőt tartalmaz az állapot és hibakódok megjelenítéséhez, valamint a szivattyú működtetéséhez szükséges szoftvert.
  4. Öntömítő és tömítőgyűrű-mentes kialakítás, amely minimalizálja a karbantartási költségeket és a pótalkatrészeket.
  5. Az egyetlen elektromos membrán szivattyú a piacon, ami kiküszöböli a nyomásérzékelők és további vezérlők szükségességét, ezáltal csökkenti a szivattyúhibák és a dugulások vagy zárt szelepek által okozott üzemszüneteket.
  6. Szivárgásérzékelő (opcionális) a fokozott biztonság érdekében.

Kérdése van? Keressen minket!