fbpx Press "Enter" to skip to content

Autóipari berendezések

SZÓRÓFÜLKE – 2K KEVERÉS ÉS SZÓRÁS

Mivel az autóiparban egyre nagyobb teljesítményű bevonatokra van szükség, egyre nagyobb az igény a 2k-s alapozók, közbenső bevonatok és lakk bevonatok pontos keverésére és szórására. A Graco 2K és 3K keverőberendezés-családját a levegővel működő és elektrosztatikus szórópisztolyok professzionális kínálata egészíti ki.

SZÓRÓPISZTOLYOK

A Graco széles körű szóróberendezés-választékában minden típusú alkalmazáshoz találhatók szórópisztolyok: automatikus robotokkal felszerelt szórófülkékhez és manuális festéshez egyaránt. Javítsa produktivitását és minőségét elektrosztatikus szórópisztolycsaládunk segítségével.

  • Ragasztó tömítő rendszerek
    Ragasztás, tömítés és glazúrozás A ragasztóanyag-szerelvény a nagy sebességű és energiahatékony járműgyártás jövője. Panorámatetők glazúrozásánál, tetőkárpitoknál, ajtóbetéteknél, kárpitozásnál és a spoilerszerelvénynél szükség van hőre, szivattyúra és/vagy ragasztóanyag alkalmazására. A Graco…
  • Kenéstechnika garázsipari berendezések
    EGYSZERŰ KARBANTARTÁS AUTOMATIKUS KENÉSSEL Az automatikus kenés fő komponensei Automatikus kenés A Graco automatikus kenési rendszereivel egyszerű a berendezéseinek karbantartása. A központi szivattyú kényelmesen és könnyedén elérhető helyen található, és…
  • Ellátó és keringtető rendszerek
    A nagy festékfelhasználóknál, több szórási hely egyidejű ellátására használják az un. festékkeringtető rendszereket, melyeknek elemei: A keringtetőrendszer szivattyúja lehet: