fbpx Press "Enter" to skip to content

QUANTM i120 dupla membránszivattyú

A QUANTM i120, 51 mm (2 hüvelykes) porttal, a Graco forradalmian új elektromosan működő dupla membrán (EODD) szivattyúja. Könnyebb súllyal és kisebb helyigénnyel rendelkezik, mint a többi elektromos alternatíva, és ideális megoldást nyújt olyan gyáraknak vagy gyártó üzemeknek, amelyek fenntarthatósági célok elérésére összpontosítanak a legnagyobb változó költségük, az energia, csökkentésével. Az i120 szivattyú akár 12 hónapon belül megtérülhet, miközben segít a szigorú szabályozások betartásában és jelentős visszatérítéseket is megszerezhet.

51 mm (2 hüvelykes) porttal és maximum 454 lpm (120 gpm) áteresztő képességgel, valamint egy erőteljes új FluxCore háromfázisú motorral és hajtással, amely akár 8-szor több folyamatos nyomatékot biztosít alacsony sebességeken, mint a hagyományos motorok; az i120 képes hatékonyan kezelni a legtöbb folyadékszállítási feladatot a gyártósoraidon.

A QUANTM i120 szivattyú főbb jellemzői

  1. Széles működési tartomány és anyagkompatibilitás – kezeli az abrazív anyagokat, szilárd anyagokat, agresszív vegyszereket és érzékeny folyadékokat.
  2. Akár 80%-kal hatékonyabb, mint az AODD, és 50%-kal hatékonyabb a versenytárs elektromos technológiákhoz képest, csökkentve ezzel a fosszilis tüzelőanyagok, hidraulika és légi energia felhasználását.
  3. Egyedülálló nagy nyomatéksűrűségű kialakítás – kiszorítja a fogaskerekeket, szíjakat és láncokat a súly/méret minimalizálásához, és egyszerű, alacsony ellenállású kör alakú tekercseléssel és acél állatóval helyettesíti a karbantartási bonyolultság és a „probléma gócok” kialakulásának csökkentése érdekében.
  4. A FluxCore Drive Module Control tartalmaz egy egyszerű gombot a szivattyúsebesség szabályozásához, egy LED-et az állapot és hibakódok jelzéséhez, valamint a szivattyú működtetéséhez szükséges szoftvert.
  5. Az öntömítő és tömítőgyűrű-mentes kialakítás minimalizálja a karbantartási költségeket és a pótalkatrészek költségeit.
  6. Az egyetlen elektromos membránszivattyú a piacon, amely nyomás alatt leáll, kiküszöbölve a nyomásérzékelők és további vezérlők szükségességét, ezáltal a szivattyúhibák és a dugulások vagy zárt szelepek okozta üzemszünetek csökkentését.
  7. Szivárgásérzékelő (opcionális) a növelt biztonság érdekében.

Kérdése van? Keressen minket!