fbpx Press "Enter" to skip to content

Baumit horgászverseny 2024-05-11

A Baumit és a Recycolor Közös Horgászversenye

Májusban Sárbogárd ismét megtelt élettel és izgalommal, amikor megrendeztük a várva várt horgászversenyt a festői Nyalóka Szigeten. Az eseménynek a Halas Ökocentrum adott otthont, amely a természet szerelmeseinek és horgászoknak egyaránt tökéletes helyszínt biztosított.

A verseny két etapból állt, és nem csak a versenyzők, de családjaik és barátaik is rengeteg szórakozási lehetőséget találtak. Összesen 20 csapat vett részt a megmérettetésen, de egyéni horgászok is jelentkeztek, hogy összemérjék tudásukat és szerencséjüket.

Az esemény csúcspontja természetesen a verseny volt, ahol a résztvevők értékes nyereményekért szálltak ringbe. A fődíj egy modern festékszóró akkumulátoros gép (A Recycolor Kft. felajánlásában) volt, amit mindenki nagy izgalommal várt. Ezen kívül számos más ajándék is gazdára talált, melyek között horgászfelszerelések, ajándékutalványok és egyéb értékes eszközök voltak.

A verseny izgalmai után mindenkit egy közös ebédre hívtunk meg, ahol finom bográcsgulyás várta a résztvevőket és vendégeket. A gulyás, amit helyi szakácsok készítettek, mindenkit összekovácsolt, és remek lehetőséget adott arra, hogy a résztvevők megosszák élményeiket, tapasztalataikat és tanácsaikat egymással.

Jövőre ismét várunk mindenkit szeretettel, hogy újabb kalandok és élmények részesei lehessenek! Ha még nem próbáltad ki a horgászatot, itt a remek alkalom, hogy csatlakozz és megtapasztald, milyen fantasztikus közösség épül a Recycolor és a Baumit szervezésében.