fbpx Press "Enter" to skip to content

Kemencék

Elektromos fűtésű 60-220 °C
Szekrényes szárító kemencék elektromos fűtéssel

Szárításra, illetve beégetésre alkalmas, hőhídmentes panelekből készült villamos fűtésű légcirkulációs szekrényes kemence, egyik, vagy mindkét végén nyíló ajtóval. A beégetéshez szükséges hőközlés konvekciós hőátadással történik. A beállított hőmérséklet elérése után a hőntartás automatikusan történik.
A berendezés üzemi hőmérséklete 60 – 220 oC között állítható.

Gáz fűtésű 60-220 °C
Szekrényes szárító kemencék gázfűtéssel

Szárításra, illetve beégetésre alkalmas, hőhídmentes panelekből készült, indirekt vagy direkt léghevítős, gázfűtésű légcirkulációs szekrényes kemence, egyik vagy mindkét végén nyíló ajtóval. A beégetéshez szükséges hőközlés konvekciós hőátadással történik. A beállított hőmérséklet elérése után a hőntartás automatikusan történik.
A berendezések üzemi  hőmérséklete 60 – 220 oC között állítható.

Elektomos fűtésű infra 60-220 °C
Szárító- beégető alagút elektromos fűtéssel (elektromos infra)

Festett (oldószeres vagy vizes festék, illetve műanyag por) munkadarabok szárítására  vagy beégetésére szolgáló alagút, mely hőhídmentes panelekből épül fel, belső tartószerkezettel, konvejorral, vagy alsó anyagmozgató rendszerrel. A hőközlés középhullámú, vagy rövidhullámú elektomos infrasugárzókkal történik.
Az alagutak  lehetnek egyenes vonalú, „U” formájú és „A” kialakítású. Az „A” formával elérhető, hogy a belső forró levegő ne tudjon a szájnyíláson keresztül a csarnok légterébe áramlani.  
A berendezések üzemi  hőmérséklete 60 – 220 oC között állítható. Tárgyhőmérsékletet mérünk és az infrák szabályozása folyamatosan történik.

Gáz fűtésű konvekciós és infra 60-220 °C
Szárító- beégető alagút gázfűtéssel

Festett (oldószeres vagy vizes festék, illetve műanyag por) munkadarabok szárítására  vagy beégetésére szolgáló alagút, mely hőhídmentes panelekből épül fel, belső tartószerkezettel, konvejorral, vagy alsó anyagmozgató rendszerrel. Az alagutak  lehetnek egyenes vonalú, „U” formájú és „A” kialakítású. Az „A” formával elérhető, hogy a belső forró levegő ne tudjon a szájnyíláson keresztül a csarnok légterébe áramolni. Az „A” formájú alagutak alsó részébe van beépítve a direkt, vagy indirekt léghevítő, a folyamatos szabályozású gázégő és a levegő keringtető ventilátor.
A berendezések üzemi  hőmérséklete 60 – 220 oC között állítható.