fbpx Press "Enter" to skip to content

Nordson tartozékok

nLighten kit

Az nLighten kit egy kiegészítő, mely minden Encore pisztolyra felszerelhető. Ez egy nagy fényerővel bíró LED lámpa, amely a pisztolyra építhető. A lámpa a ravasz meghúzására automatikusan bekapcsol, majd az elengedése után 15 másodpercel automatikusan kikapcsol. A gyengén megvilágított kabinokban mutatkozik meg igazán az előnye, illetve ha üreges alkatrészeket festünk. Csökkenti a hiba lehetőségét és az újra festések szükségességét.

Labor tartozék (LT és XT gépekhez)

  • Lehetőség nyílik a Nordson Encore® rendszer kiváló festési tulajdonságait megtartva kis volumenű festési munkák elvégzéséreKompakt „All-in-One” rendszer, mely a porinjektort és a 400 g-os tartály is magában foglalja.
  • Gyors színváltás a másodpercek alatt eltávolítható tartálynak és az automata gombnyomásos pisztolytisztításnak köszönhetően.
  • Minimális színváltási veszteség: mivel nincs szükség több méteres tömlőre így a színváltási veszteség szinte nulla.

Pisztoly hosszabbító

A hosszabbító segítségével kisebb erőfeszítéssel érheti el a nagy kiterjedésű darabok minden pontját. Bérfestőknek a széles porszórókabinokhoz, szinte kötelező kiegészítő.
Elérhető méretek: 150 mm, 300 mm

Fúvókák

Fúvókák széles választékából választhatja ki az önnek megfelelő, az adott feladathoz illő fúvókát.

Kérdése van? Keressen minket!

  • Schmidt Tamás (projekt mérnök)
    A csomag árakért és műszaki tanácsadásért kérem forduljon Schmidt Tamás kollégánkhoz! Telefon: ‭+36 30 575 8133‬ E-mail: schmidt@recycolor.hu