fbpx Press "Enter" to skip to content

Nordson komplett automata rendszerek

A kézi gépek és az automata rendszer elemek árusítása mellett, cégünk vállalja a Nordson teljes gyorsszínváltós automata kabin rendszereinek telepítését is. Ezek a rendszerek elérhetőek standard kivitelben, vagy teljes mértékben az ön igényeire szabva kialakított megoldásokkal. Mindkét esetben a cél a maximális hatásfok elérése úgy a színcsere gyorsaságában, mint a pormegtakarításban. Az egyedül álló Nordson porpumpás rendszerrel integrálva, ezek a kabin rendszerek páratlan lehetőséget nyújtanak a folyamat irányításban.

A ColorMax® 3 egy gyorsszínváltó porfestő kabin. Javítja a színcsere minőséget, csökkenti az állásidőket és maximalizálja a termelést. A fülke padlója tartós Apogee® kompozit anyagból készül, és automatikusan lefúvatással tisztítja önmagát, hogy a fülke belsejében a por ne halmozódjon fel. A bevált, szabadalmazott légelszívó kialakítás puha lefelé irányuló légáramot hoz létre a nagy porfelhordási hatékonyság és a túlszórás visszatartása érdekében.

Kifejezetten a legmagasabb minőségű színváltozáshoz tervezték, ez a kompakt rendszer az Ön igényeinek megfelelően konfigurálható.

Festési teljesítmény, kockába zárva

A korszerű anyagokból gyártott és egyedi tervezésű rendszer gyorsan tisztítható iker-ciklonokkal rendelkezik, közvetlen kezelői hozzáféréssel, porközponttal és ATEX tanúsítvánnyal rendelkező utánszűrővel, amely biztosítja a fülkében a megfelelő légáramlást.

Rendkívül erőforrás-hatékony és tiszta működés

  • Minimális por a folyamatban mindenkor a legnagyobb átviteli hatékonyságnak és az AirWash rendszernek köszönhetően, amely hozzájárul a tiszta és biztonságos festésikörnyezethez, a kevesebb tisztítás érdekében.
  • A kezelő korlátlan hozzáférése a termékhez az esetlegesen szükséges kézi javítás érdekében, megkönnyíti a tökéletes eredményt és a bevonat könnyű ellenőrzését.
  • Az AirWash tisztító rendszer folyamatosan szállítja a port a szabadalmaztatott Apogee fülke padlójáról, biztonságosan és gyorsan visszavezetve a poradagoló tartályba.
  • Biztonságos és tiszta környezet: A kezelőnek nem kell belépnie a fülkébe
  • Maximalizálja a hatékonyságot a por újrafeldolgozásával a színváltozás során
  • Gyors és egyszerű színváltási eljárás, könnyen kivitelezhető

Kérdése van? Keressen minket!

  • Schmidt Tamás (projekt mérnök)
    A csomag árakért és műszaki tanácsadásért kérem forduljon Schmidt Tamás kollégánkhoz! Telefon: ‭+36 30 575 8133‬ E-mail: schmidt@recycolor.hu