fbpx Press "Enter" to skip to content

Két és több komponensű berendezések korrózióvédelemre

Két és több komponenses berendezések:

Promix 2KE, Promix 2KS, Promix 3KS, PD2K.

Óriási előnyük, hogy az A és a B komponenst külön kezelik, ezáltal minimális a rendszerben a bekevert anyag mennyisége. Ezáltal kevesebb az anyag veszteség és minimális a mosásból keletkező hulladék mennyisége. Ezen berendezések alkalmazásával a rövid fazék idejű anyagok is biztonságosan szórhatóak. A keverési arányok 1:1 és 30:1 között változtathatóak tizedes lépésekkel. Típustól függően akár 30 színt és 4 edzőt tudnak kezelni.

M2K
Fix keverési arányú kétkomponenses berendezések. A szórócsomagok a következő keverési arányokkal állnak rendelkezésre: 1:1, 2:1, 3:1, 4:1, 5:1, 6:1. A keverési arány változtatása csak a szivattyúk cseréjével oldható meg. Alacsony és nagynyomású változatban egyaránt rendelhetőek. Az alacsonyabb viszkozitású, minimálisan koptató hatású anyagokhoz javasoljuk.


XP és XM kétkomponenses berendezések a rövid fazék idejű, nagy viszkozitású nehézkorrózióvédő és tűzgátló anyagok szórásához:

XM:

Az XM berendezésnél a keverési arányok 1:1 és 10:1 között változtathatóak. A festék ellátás történhet a berendezésre szerelt tartályokból vagy nagyobb akár 1 köbméteres tartályból is feladó szivattyúk segítségével. A maximális anyagnyomás 434 bar, a szállítási kapacitása pedig 11,4 liter / perc. A kihelyezett keverő egység használatával a tömlőben lévő bekevert anyag mennyisége és a mosási hulladék nagy mértékben csökkenthető.

XP:

Az XP berendezések fix keverési arányú kétkomponenses szóró berendezések. A keverési arányok csak a szivattyúk cseréjével változtathatóak 1:1 és 4:1 között. Hasonlóan az XM berendezéshez átfolyás melegítővel és kihelyezett keverő egységgel egyaránt felszerelhetőek. Típustól függően az anyagnyomás 241-től akár 500 bar.

PUR- és Poliurea szórók

Kérdése van? Keressen minket!