fbpx Press "Enter" to skip to content

Graco 390 PC cordless

„Pro Tool Innovation Awards”
Professzionális eszközök innovációs díjkiosztója

Amikor az emberek meghallják, hogy „Pro Tool Innovation Awards”, először nem igazán értik, hogy mire ez a nagy felhajtás.
 
A „Professzionális Eszközök Innovációs Díjkiosztója” az alábbi kérdésekre ad választ: Melyek azok a cégek, akik lendületben tartják és folyamatosan formálják az iparágat a különleges újdonságaikkal? Mely professzionális eszközöket, alkatrészeket érdemes a pro felhasználóknak beszerezni? Melyek a valóban innovatív fejlesztések, amelyek megkönnyítik és meggyorsítják a munkát? A „Pro Tool Innovation Award” program keretén belül azokat a gépeket jutalmazzák, amelyek kivételes értékkel rendelkeznek, a legtöbb újítással bírnak és innováció terén sem kell szégyenkezniük.
  Ha olyan gépet vásárol, amelyet a „Pro Tool Innovation Award” programban díjat nyert, akkor biztos lehet benne, hogy jó döntést hozott és a lehető legmodernebb eszközt választotta munkája elvégzéséhez.  
Csak azok az eszközök kapnak díjat a programban, amelyek valódi értékekkel bírnak. A program különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy megtalálják azokat a gyártókat, amelyek ténylegesen formálják a piacot a termékeikkel. Ezeknek a gépeknek valóban ki kell tűnniük a sorból olyan tulajdonságaikkal, mint: Új feature-ökkel rendelkezik Különleges ergonómia Erősebb és erősebb kivitelezés Könnyebb használat Gyorsabb használat Hosszú élettartam

A legmodernebb innovációk ebben a kategóriában megmutatják, hogy mennyire is szükség van az új, modernebb eszközökre. Az idei díjazottak között olyan gépek vannak, amelyek meggyorsítják a munkafolyamatot és növelik a munka elvégzésének hatékonyságát.
  A 2021-es vezetéknélküli festékszóró kategóriában a
Graco 390 PC gép nyerte el a legjobb gépnek járó díjat.

Méltán vagyunk rá büszkék, hogy Magyarországon kiemelt Graco disztribútorként forgalmazzuk ezt a gépet, amelyet kollégáink igény szerint be is mutatnak és szakszerű beüzemelés és oktatást követően partnereink könnyedén és gyorsan el tudják sajátítani a szakszerű működést.

Bemutatjuk az egyedülálló és kategóriájában az egyetlen vezeték nélküli  festékszóró gépet, a Graco 390 PC-t.

A Graco 390PC úgy lett tervezve, hogy egy az egyben megeggyezzen a teljesítménye a vezetékes testvérével, a 390 PC-vel. Ugyanolyan teljesítmény mellett most igazán növelhetjük a hatékonyságot a hálózati kábelek mellőzésével.
Nem kell többet konnektor után kutatni!
Nem kell többet bajlódni a hosszabbítókkal és szövevényes vezetékekkel.

Léteztek már korábban is vezeték nélküli berendezések, de eddig még egy sem volt képes ugyanazt a hatékonyságot és teljesítményt nyújtani, mint a Graco 390 PC cordless gép.
A DeWalt FlexVolt akkuk segítségével egész nap könnyedén használható a gép.
A géphez ráadásul most 2 db akku jár.

Szerezze be, most kivételes, bevezető áron a Recycolortól

Kérdése van? Keressen minket!