fbpx Press "Enter" to skip to content

Amikor előnyös egy könnyebb és kisebb airless festékszóró pisztoly

Amikor előnyös egy könnyebb é

Xavier Molina sosem gondolta volna, hogy képes lesz újra festékszórót használni egy súlyos sérülés után…

2020. Október 7-én Xavier Molina, a Molina Pintors tulajdonosa, Spanyolországban egy magas állvány tetején dolgozott egy festési munkán, amikor súlyos balesetet szenvedett. Komoly fejsérülést és többszörös töréseket szenvedett. A baleset annyira súlyos volt, hogy helikopterrel kellett kórházba szállítani.

Szerencsére nyolc hónapnyi rehabilitáció után vissza tudott térni a munkába. Azonban továbbra is fájdalmakat érzett, valamint gyengeséget és rossz mozgékonyságot tapasztalt a karjaiban. Ez jelentősen csökkentette képességét a festékszóró használatára. Valóban, kezdte azt hinni, hogy soha többé nem lesz képes festéket szórni.

Egészen addig, amíg Xavier kezébe nem vette a Graco új Contractor PC Compact airless festékszóró pisztolyát.

Azonnal tudtam, hogy képes leszek folytatni a munkát, mint korábban, ez a festékszóró pisztoly sokkal könnyebb és kisebb volt, mint bármelyik másik, amellyel dolgoztam. És sokkal könnyebb volt a ravaszt húzni. Ennek a csodálatos eszköznek a használata lehetővé tette számomra, hogy folytassam a festékszórást.

Xavier Molina

A Contractor PC compact airless festékszóró pisztolyt úgy tervezték, hogy egész napos kényelmet és kontrollt biztosítson. 25%-kal könnyebb és 25%-kal kisebb, mint a standard graco contractor pisztoly, és 50%-kal könnyebb a ravasz húzóerő.

Ami figyelemre méltó, hogy a Contractor PC compact használata még a festékszórás sebességét is növelte, ami viszont növelte a termelékenységemet! Ahogy spanyolul mondjuk: ‘no hay mal que por bien no venga! (minden rosszban van valami jó!)

Xavier Molina