fbpx Press "Enter" to skip to content

Wiwa

A WIWA berendezései tökéletes, minőségi munkavégzést biztosítanak minden körülményben

Bivalyerős és megbízható WIWA szivattyúk több mint 70 éve biztos partnerei a legkomolyabb cégeknek és biztosítják a kemény, precíz és strapabíró munkavégzést.

A WIWA a festés és felületszórás technológiai terület vezető szereplőjeként tudja, hogy mi szükséges a professzionális munkavégzéshez: Pontosság és megbízhatóság. 

2K injektálás

A WIWA a legmagasabb minőségi szabványok mellett a legkülönfélébb követelményeknek és a legkeményebb működési feltételeknek megfelelő berendezéseket és egységeket gyárt a németországi Lahnauban.

A WIWA technológiai megoldásai a dekorációs és felületvédő bevonatokban is élen jár, mint például az alagút és csatornaépítés felületi tömítése vagy a nagy viszkozitású, pasztaszerű 2K és 3K anyagok acélon és betonon történő feldolgozása.

WIWA polyurea tetőszigetelés a Recycolortól
WIWA így készül
WIWA Herkules 270 GX működés közben a Recycolortól
WIWA parkoló festékszórás a Recycolortól

WIWA szervíz és alkatrész háttér a Recycolortól

Hivatalos magyarországi WIWA disztribútorként teljes körű szervíz háttérrel és alkatrész ellátással támogatjuk a WIWA berendezéseket.

Legyen szó új, vagy régi WIWA berendezésről a Recycolor Kft.-nek minden helyzetre / kihívásra / problémára van megoldása. Forduljon hozzánk bizalommal és keresse kollégáinkat.

Kérdése van? Keressen minket!