Rezsicsökkentés

Rezsicsökkentés Recycolor segítségével

 

A folyamatosan növekvő energiaárak mellett az egyik legfontosabb ellenlépés a minél tökéletesebb szigetelés kialakítása. A hatékony szigetelés nem csak bőségesen és akár rövid távon térül meg, nem beszélve járulékos tulajdonságaitól, mint a környezetvédelem (hisz kevesebb energiát használunk), de képes akár megszüntetni egy lépésben a beázásokat, páraáteresztő és ami a legfontosabb monolitikus, ezáltal teljesen hőhídmentes szigetelés érhető el.

 

Megoldást kínálunk lapostetők, födémek és tetőterek szigetelési megoldásával, mely többek között az alábbi tulajdonságokkal bír:

·       Energiaköltség csökkentés mértéke egyedülálló

·       Megszünteti a beázásokat is

·       Régi és új épületeknél is használható szigetelés

·       Összefüggő, hézag és hőhíd mentes felület

·       Elhanyagolható súly

·       Könnyen tapad, sokféle felületre

·       Páraszellőzés megoldott

·       10%-ban rugalmas, így jól bírja a dilatációt.

·       Megfelelő technológiával könnyen és gyorsan bedologozható

·       Rozsdás felületek továbbterjedését megszűntetik

·       A tüzet nem táplálja, B2 besorolású

·       Lépésálló, terhelhető

·       Alak és mérettartó

·       Nagynyomású mosóval is takarítható

 

Hogy mi ez az anyag? 

 

Szórt poliuretán szigetelés

 

A folyamatosan növekvő fűtési és hűtési díjak a szakembereket a hőszigetelési rendszerek tökéletesítése felé orientálja. Előrelépést jelent a ma használatos eljárásokhoz képest a szórt purhab abban, hogy bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel. Födém, fal, pince, lapostető, padlás, lábazat, ipari, mezőgazdasági, terménytárolók és állattelepek szigetelésénél is használható. A szigetelőréteg rés-, ill. hézagmentesen hordható fel és a gyors megszilárdulás után a PUR-réteg felveszi a szigetelendő objektum alakját.

 

A purhab szigetelés két folyékony halmazállapotú komponens, amit egy beállított keverési arány alapján magasnyomású berendezéssel az adott helyszínen visznek fel a szigetelendő területre. Szóráskor egy habréteg keletkezik, melynek jellemző tulajdonsága a kötés- és hézagmentességen túl, hogy egy finom hálós, zárt cellás réteget képez, mely hőfejlődés mellett percek alatt kikeményedik.

 

A monolitikus felület hőszigetel, vízszigetel, hangszigetel és mindemellett páraáteresztő képességű.

Rendkívül hatékony a hagyományos szigetelések hővezető képességét összehasonlítva:

Kőzet gyapot 0,04 W/m*k

Polisztirol: 0,042 W/m*k

Szórt purhab: 0,021 W/m*k

 

A fenti értékeket fordítsuk le szigetelés egyenértékkel kőzetgyapot esetén:

3 cm szórt purhab egyenértékű 8 cm kőzetgyapot szigeteléssel,

5 cm szórt purhab egyenértékű 12 cm kőzetgyapot szigeteléssel,

7 cm szórt purhab egyenértékű 15 cm kőzetgyapot szigeteléssel,

12 cm szórt purhab egyenértékű 25 cm kőzetgyapot szigeteléssel,

15 cm szórt purhab egyenértékű 30 cm kőzetgyapot szigeteléssel, mely elegendő passzívház kialakításához is.

 

Segítünk csökkenteni rezsiköltségét

 

Cégünk 2000 óta hivatalos Graco disztribútor, a Graco Reactor gépcsalád forgalmazója, melyek berendezések a legmodernebb és legmegbízható puhabszórók. A háztartások jelentős részében a meglévő szigetelések kiváltására, tökéletesítésére, kisebb részek javítására vagy újra szigetelésére van szükség, mely tapasztaltunk szerint 10-100 m2 felület. Pontosan ez az a szegmens, melyre nagyon nehéz szigetelő szakembert találni, vagy éppen házilag nehézkes vagy nem teljesen eredményes végeredmény születik. A szigetelőanyagok rendkívül drágák, kivitelezésükhöz pontosan meghatározott technológiai utasítások vannak, melyet házilag nem könnyű betartani (már ha egyáltalán ismerjük őket).

 

Csinálja meg Ön, vagy kérje segítségünket a kivitelezésben!

 

Kidolgoztunk egy bérleti konstrukciót, mellyel akár fél nap alatt megoldhatja szigetelési problémáit akár saját kezűleg, akár segítségünkkel.

Béreljen Graco E-10HP berendezést, és mi segítünk megvalósítani Önnek a valódi rezsicsökkentést. A berendezéshez természetesen biztosítunk alapanyagot is, mely a felhasznált mennyiség alapján térítendő (nem kell megvennie felesleges mennyiséget). A berendezés használatára betanítjuk, de kérheti kollégánk helyszíni közreműködését* akár az egész kivitelezés alatt.

 

Érdeklik a részletek? Keressen minket bizalommal!

 

*ebben az esetben óradíj kerül felszámításra.

Rezsicsökkentés

Akcióink

A tekintse meg friss és folyamatos akcióinkat!