Nordson

A Nordson EFD a precíziós adagolórendszerek vezető gyártója a világon. Folyadékadagoló rendszerei szinte bármilyen ipari gyártási folyamatban alkalmazott ragasztó, szigetelőanyag, kenőanyag és összeszerelésben alkalmazott egyéb folyadék ellenőrzött és állandó mennyiségben történő felvitelére alkalmasak. Azok a vállalatok, amelyek képesek mindig ugyanannyi folyadékot ugyanarra a pontra helyezni, a termelékenység növekedésén, a minőség javulásán és a gyártási költségek csökkenésén keresztül versenyelőnyre tesznek szert.

A Nordson EFD 1963 óta vállalatok ezreinek segít elérni ezeket az előnyöket, a kézi összeszerelési folyamatokban a munkapadokon használható adagolóival, az automata gyártósorokon pedig adagolószelepeivel, XYZ adagolórobotjaival és a legkiválóbb minőséget képviselő adagolóhegyeivel, fecskendőhengereivel és egyéb egyszer használatos összetevőivel. Az EFD termékei között megtalálhatók még a kiváló minőségű forrasztókenőcsök, amelyek a felületszerelésben és elektromechanikai gyártási folyamatokban javítják a termelékenységet, valamint az egyedülálló MicroCoat® rendszer, amely teljesen új kenési módszert honosít meg a fémsajtolásban.

Az EFD-t 2000-ben vásárolta fel az ohiói westlake-i székhelyű Nordson Corporation. Az értékesítést és a szervizszolgálati teendőket az EFD-kirendeltségek és hivatalos forgalmazók több mint 40 országra kiterjedő hálózata végzi.

További információk:

https://www.nordson.com

Nordson

Akcióink

A tekintse meg friss és folyamatos akcióinkat!