Koronavírus tájékoztató

Recycolor Kft. a koronavírus terjedése és annak a mindennapi ügymenetre gyakorolt hatásaival kapcsolatosan, ezúton kívánunk rövid tájékoztatást adni.
A közegészségügyi helyzet normalizálódásáig intézkedéseket vezettünk be.  Folyamatosan figyeljük és alkalmazzuk a kormányzati intézmények utasításaiban, javaslataiban foglaltakat. Szükség szerint módosítjuk a munkamenetünket, melyről a honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk Ügyfeleinket.
Munkatársaink egészségének megőrzése érdekében lehetőség szerint otthonról dolgoznak, de természetesen ezen időszak alatt is mindenben Ügyfeleink segítségére lesznek a megszokott elérhetőségeken.

Szervizünk és technikusaink továbbra is rendelkezésükre állnak, a berendezések javítását ugyanúgy rövid határidővel elvégezzük, mint ezelőtt.
A külföldről érkező termékeink beszállítása a járvány miatti korlátozások ellenére is folyamatosan megoldott, a megszokott szállítási határidőket tartani tudjuk.

Kérjük preferálják a személyes találkozó helyett a telefonos vagy online kapcsolattartást, amennyiben ez nem megoldható, kérjük egyeztessenek időpontot irodánkkal, vagy a szervizzel, melyek munkanapokon 8–15 óra között ugyanúgy rendelkezésre állnak, természetesen a szükséges biztonsági intézkedéseink betartása mellett.

Raktárunk jelenleg is működik, a raktári kiszolgálást a megfelelő biztonsági intézkedések mellett fenntartjuk, de preferáljuk a csomagküldő szolgálattal történő értékesítést.
Raktárkészletünk lehetővé teszi a leggyakoribb alkatrészek és tartozékok azonnali szállítását, nagyobb mennyiségű megrendelés esetén is.

A mielőbbi újrainduláshoz teljes támogatást nyújtunk a karbantartások elvégzése terén, illetve igény szerint alternatívákat és megoldásokat dolgozunk ki a jövőbeli hatékonyabb működésük kialakítására.
Szeretnénk biztosítani Önöket, hogy ebben a nehéz időszakban is mindenben számíthatnak ránk a megszokott minőségben és gyorsaságban, egyedi kedvezményes árakkal. Éljenek a lehetősséggel, és kérjenek akár ütemezett szállítást, illetve speciális igény vagy kérés esetén is maximálisan támogatjuk Önöket.

Koronavírus tájékoztató

Akcióink

A tekintse meg friss és folyamatos akcióinkat!