Finomszóró és ipari festő berendezések a Gracotól

MINDEN ALKALMAZÁSHOZ ÉS ANYAGFAJTÁHOZ

Ipari festékbevonó rendszereink elősegítik a finomszórási folyamatokat és automatizálást az autóiparban, a repülőgépiparban, az elektronikában, a nehéz korrozió elleni védelemben, a faiparban és az általános gyártási alkalmazásokban.

GYORS SZÍNVÁLTÁS, KIVÁLÓ MINŐSÉG

A nagyipari gyártás követelményei gyakran gyors színváltást és jó minőségű felületkezelést igényelnek. A Graco ipari festékszóró csomagjai mindkettőben elsőosztályú, all-in-one megoldást kínálnak.

SZÓRÓPiSZTOLYOK ALKALMAZÁSI TERÜLETRE SZABVA

A Graco kézi és automata festékszóró pisztolyai kompromisszummentes csúcsteljesítményt és sokoldalúságot biztosítanak fém, fa, műanyag és egyéb felületek festéséhez. Válassza ki azt a technológiát – kisnyomású levegőporlasztásos, levegős rásegítéses airless, airless, elektrosztatikus vagy forgóharangos – amely a legjobban megfelel gyártási igényeinek.

PROMIX 2KE & 2KS

A Graco ProMix 2KE és 2KS többkomponensű keverőrendszerei precíz és megbízható elektronikusan felügyelt keverési arányú festékadagolást kínálnak. A rendszerek több féle anyaggal kompatibilisek, és az előre meghatározott tűréshatárok segítségével 2%-on belül maradhat a hibahatár.

PROMIX PD2K & PD3K

A Graco többkomponensű festékadagolói 100%-os pozitív térfogatkiszorításos technológiával precíz és megbízható adagolást kínálnak a többkomponensű keveréshez. Ez az ipari technológia lehetővé teszi, hogy a hibahatár 1%-on belül maradjon. Színváltás akár 30 másodpercen belül.

HYDROSHIELD

A HydroShield elektrosztatikus festékszóró rendszer vízbázisú anyagokhoz. A bizonyított megbízhatóság és az egyedi vezérlés a HydroShield-et az egyik legbiztonságosabb és leginkább felhasználóbarát megoldássá teszi a piacon.

INTELLIGENS FESTÉK KONYHA

Az Intelligens festék konyha okos érzékelőkkel rendelkezik és intelligens vezérlőmodulokkal kezelhető, amelyek kommunikálnak egymással, hogy optimalizálják a festékellátás és a festékkeringtető rendszer teljesítményét. Lehetővé teszi a szivattyúvezérlést (nyomás és áramlási sebesség), a tartályvezérlést (a tartály szintjei és a keverőfordulatszámok) és az általános (távirányított) vezérlést.

KÖNNYŰ, ERGONOMIKUS, KÉZI MODELLEK

TRITON CSOMAGOK

A Graco Triton szivattyúcsomagja tartós, kevés karbantartást igényelő, emellett egyenletes szórásképet rétegvastagságot biztosító kisnyomású rendszere.

MERKUR SZÓRÓ CSOMAGOK

Egyenletes nyomás és teljesítmény az összes finishing alkalmazásához. A Merkur szivattyúk és szórócsomagok számos modellben és konfigurációban kaphatók, mint például levegőporlasztásos, levegős rásegítéses airless, airless, vagy akár elektrosztatikus.

MERKUR BELLOWS SZIVATTYÚK

A Graco Merkur Bellows szivattyúja könnyedén kezeli a szakadásra érzékeny anyagokat, beleértve az UV-bevonatokat és a vízbázisú anyagokat is.

MERKUR ES SZÓRÓ CSOMAGOK

A Graco Merkur ES szórócsomagjait úgy tervezték, hogy kevesebb anyagot használjanak fel, mint a konkurencia többi szivattyúja. Válasszon az levegő rásegítéses airless és airless szórási technológiák közül.

MERKUR ALACSONY NYOMÁSÚ SZÓRÓ CSOMAGOK

A Merkur alacsony nyomású dugattyús szivattyúja minimálisra csökkenti a pulzálást és maximalizálja a tartósságot. A fejlett levegőporlasztásos technológia egyenletes, "A" osztályú felületet biztosít. Ez a festékszóró és szivattyúcsomag kiváló teljesítményt nyújt a magas viszkozitású folyékony felületkezeléshez is.

FINEX SZÓRÓ CSOMAGOK

A Finex levegős szóró csomagok megfizethetőbb festékszórási módot kínálnak. Ezek a kis méretű és könnyű csomagok ideálisak egyedi faipari és műhelyi alkalmazásokhoz.

PERFORMA

Érjen el egyedülálló teljesítményt a kézi levegőrásegítéses airless és airless szórópisztolyokkal, amelyek kiemelkedő szállítási hatékonyságot és porlasztást biztosítanak. Az anyagspecifikus levegősapkák és a finom kivitelű szórófejek folyamatosan kiváló minőségű eredményt nyújtanak.

M2K

A Graco M2K belépő szintű mechanikus többkomponenses rendszere a kézi eljáráshoz képest növeli az anyagok keverési pontosságát és nagy mértékben redukálja az festékpazarlást.
Keressen fel minket még ma!
Cím: H-1112 Budapest, Kőérberki út 36.
Telefon: ‭+36 30 211 0411, ‭+36 30 400 4637‬‬
Finomszóró és ipari festő berendezések a Gracotól

Akcióink

A tekintse meg friss és folyamatos akcióinkat!